Gerocultor/a Residència Gent Gran de St Pere de Torelló - Corretorn

Anunciado 29 de enero
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Funcions principals


Cerquem professionals amb experiència en atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d'infermeria, per a treballar a la residència de gent gran de St Pere de Torelló.


La persona seleccionada s'ocuparan de realitzar l'acompanyament a les persones usuàries del centre, atenció a les necessitats assistencials, tals com higienes, allitament, etc. Participant en les diferents activitats i tallers que s'hi desenvolupen, tot vetllant pel correcte estat de salut dels usuaris/es i atenent a les seves necessitats.


Es cerquen professionals amb estil de comunicació proper, empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip. Orientats/des en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones.



Què oferim?


Jornada:


Jornada completa amb disponibilitat per treballar diferents torns.


Incorporació immediata


Horari:


Corretorn: matí, tarda i nit


Contracte:


Indefinit


Salari:


Segons Conveni Col·lectiu





Requisitos mínimos

Formació:


Cicle formatiu d'atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d'infermeria o bé, el Certificat de professionalitat d’atenció sociosanitaria corresponent, o titulació equivalent.


Experiència:


Aportar experiència demostrable en l'atenció a persones amb situació de dependència, i concretament en Centres similars. Coneixament del Model ACP i experiència en impartir tallers/activitats.


Perfil competèncial:


Pensem amb professionals amb estil de comunicació proper, amb empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip. Orientats/des en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones. Amb facilitat d’adaptació, flexibilitat i predisposició per entendre i implantar el Model d’Atenció Centrat en la Persona.


Altres:


La resta de condicions es regiran pel Conveni Col·lectiu marc estatal de serveis d’atenció a les persones dependents i desenvolupament de la promoció de l’autonomia personal.


Tindran prioritat les candidatures que acreditin certificat de discapacitat.







Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta